Heeft de zon zijn eigen schaduw al gezien?

Heeft de zon zijn eigen schaduw al gezien?

Heeft de zon zijn eigen schaduw wel eens gezien? Het antwoord is nee. Zou de zon daarmee zitten? Ik denk het niet. De zon schijnt gewoon. De zon is gewoon de zon.

Afscheid nemen en vitaal verder

Afscheid nemen en vitaal verder

“Ik blijf worstelen dat ik geen afscheid heb genomen op mijn werk. Het houdt mij bezig en ik wil van dat geworstel af. Het belemmert mij in het vinden van een nieuwe baan”. Dit zegt Eveline, die een loopbaantraject bij Mekander volgt.

Leiderschap vanuit vertrouwen

Leiderschap vanuit vertrouwen

‘Ik ben het zelden met hem eens, maar ach, ik regel het wel op mijn manier’, zo vertelde Kees over zijn relatie met Abel, zijn leidinggevende, die aan het hoofd staat van een overheidsinstelling. 

Het gevoel van mislukking...?

‘Ik heb zo’n diep gevoel van mislukking, van falen’, vertelde Marie-Louise me tijdens een begeleidingsgesprek; ‘mijn relatie met m’n collega wordt beheerst door ruzie en een ijzige sfeer, we zijn niet leuk voor elkaar’.  

NIET WETEN

NIET WETEN

Het is vrijdagmiddag. Een klant laat van zich horen. Een simpel telefoontje, een korte vraag: “we zoeken een antwoord..., help ons dat te vinden”

RESULTAAT....? ..!!

RESULTAAT....? ..!!
Ons eerste blog.
 
En waar kan die beter over gaan dan over ons inspiratiemoment, het Mekanderuitje. Eens in de zoveel tijd stappen we in de auto en rijden naar een plek van rust. Een plek van ruimte. Een plek om te laten gebeuren. Om te kijken wat er gebeurt.