Mekandermoment december 2019: Samen bouwen

Door perspectieven met elkaar te verbinden - ieder ziet iets anders - bouw je met elkaar en worden we Samen meer compleet.
In dit Mekandermoment verwoorden onze opdrachtgevers dit op unieke wijze. Verder trakteren wij om 15 jaar Mekander te vieren. Tenslotte:wil jij ook leren over Samen Bouwen, kom naar de meesterklas “bouwstenen van de dialoog”.

Opdrachtgevers over Samen Bouwen 
Onze klanten vertellen voor de camera over samen bouwen, over creëren op basis van vertrouwen met oog voor anderen en omgeving En over de waarde van (de mensen van) Mekander in dit proces.

Mekander bestaat 15 jaar en trakteert: Gesprek aan de mekandertafel voor nieuwe bekenden.
Ken je iemand in je omgeving die spanningen ervaart in het samenwerken? Of die anderen nodig heeft om ideeën te realiseren, maar niet goed weet hoe dit aan te pakken? Wie gun jij een gesprek aan de mekandertafel, zodat een volgende stap gezet kan worden? Dan is jouw bekende van harte welkom voor een ontmoeting met één van de mensen van Mekander. Dit geschenk is voor de eerste 5 aanmeldingen en geldt tot 14 februari 2020. Aanmelden kan via welkom@mekander.nl.

Meesterklas Bouwstenen dialoog 
Leiding geven aan het samenspel in je team. Hoe lastig is dat? Hoe faciliteer je een overleg waarin de verschillen niet leiden tot verwijdering maar juist tot verbinding en verrijking? Tijdens de meesterklas voor leiders leer je deze bouwstenen kennen én toepassen. Samen met mensen die tegen soortgelijke vraagstukken aanlopen, ontdekken we de succesfactoren van opbouwende verbindingen.
Meer informatie en aanmelden.