Vitaliteit

 

Vitale mensen zijn waardevol voor hun teams en organisaties. Vitaliteit betekent dat er balans is tussen je eigen kracht en het vermogen om flexibel in te spelen op wat het werk vraagt.  Het ontstaat daar waar mensen zichzelf kunnen zijn. Waar zij de ruimte krijgen om te leren, zich te ontwikkelen en hun ambities in gezamenlijkheid te realiseren. Vitaal zijn wil zeggen dat je er zin in hebt. Essentieel voor samenwerken!

Er zin in hebben en zin in houden. Het is wijs om in de waan van de dag daarbij stil te staan. Daarom heeft Mekander in samenwerking met Bureau Grip op je Bedrijf een Vitaliteitsscan ontwikkeld, waarin alle facetten van jezelf, je ambities, het werk en de onderlinge samenwerking aan de orde komen.
Op basis van een gestructureerd interview, krijg je in één oogopslag een beeld van de sterke en verbeterpunten voor jezelf en eventueel aanbevelingen voor je team. Dit helpt om vitale keuzes te maken in de drukte van alledag.

 

Bij een VITALITEITSSCAN ontvang je:
  1. een gestructureerd interview met één van de professionals van Mekander
  2. een persoonlijk op jou en je werk toegespitste rapportage
  3. een beeld van de sterke en verbeterpunten voor jezelf
  4. een advies over de eerste stap om vitaliteit te verbeteren

Voor ondernemers die tegen een burnout aanlopen, de grip dreigen te verliezen op hun bedrijf hebben we de ondernemersspiegel ontwikkeld.
Er is een speciale versie voor melkveehouders.

Benieuwd of dit iets voor je is? Neem contact met ons op.