Doe mee op woensdag 7 augustus 2024 met het Webinar over Saboteurs

Kennismaken met jouw saboteurs? 

Herken je soms meegesleurd te worden in gedoe van jezelf en/of van een ander? En hoe lastig het is om in de dagelijkse praktijk hiervan los te komen? Wij in ieder geval wel. 

Jouw brein als vriend of als vijand? 

We zijn blij dat Shirzad Chamine, lector bij Stanford University, die het Positieve Intelligentie (PI) Programma heeft ontwikkeld, op ons pad is gekomen. 

Essentie van het PI programma is dat jij zelf jouw aandacht kunt sturen: naar je rechterbrein of je linkerbrein. In het linkerbrein, het overlevingsbrein, ‘wonen’ de saboteurs, gedachten en stemmetjes die ondermijnen en onnodige stress geven. In het rechter brein huist de wijsheid.

Door intensieve dagelijkse training met eenvoudige oefeningen verzwak jij je saboteurs, vergroot je jouw wijsheid én versterk je de spieren van het PQ brein. Dit bij elkaar noemt Shirzad het PQ 'besturingssysteem'. 

Dit vermindert stress en je reageert sneller vanuit jouw wijsheid, i.p.v dat je saboteurs het voor het zeggen hebben. Je brein fungeert veel vaker als vriend dan als je vijand. Wie wil dat nou niet? 


Doe mee met het webinar

Wij zijn opgetogen dat wij onze klanten, naast het geven van inzichten, nu ook beter kunnen begeleiden in het blijven toepassen hiervan. Net als op de sportschool gaat het erom je conditie op peil te brengen en te houden. Wanneer je de oefeningen, die door een Engelstalige app worden ondersteund, regelmatig verspreid over de dag doet, blijf je mentaal fit. Je laat sneller je gedoe los en schakelt soepel tussen alles wat er tijdens je (werk)dag gebeurt.

Ook zo benieuwd wie jouw saboteurs zijn? De stemmen in je hoofd die je steeds terug in het gedoe storten. Die jou vertellen dat ze heel belangrijk en je ultieme helpers zijn. We nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking. Wie ze zijn en hoe je ze kunt verzwakken, hun negatieve effect op jou kunt verminderen. 

Op woensdag 7 augustus 2024 organiseren we van 19.30-20.30 uur hierover een gratis online webinar
Wil je meer informatie of meedoen? Stuur dan een mailtje naar welkom@mekander.nl.