Persoonlijk leiderschap

Blijven leren is veranderen

Mensen geven zichzelf voortdurend verander-opdrachten. "Morgen ga ik dat gesprek anders aan." "Kom ik wel op voor mezelf?" "Bewaak ik mijn agenda en stel ik prioriteiten?" Goede voornemens kunnen hoop geven, maar ook voor teleurstelling zorgen. Je had je nog zo voorgenomen het vandaag anders te doen dan gisteren, maar het lukt niet.

Wil je je zelfkennis vergroten, zodat je je eigen leider bent en op een bewuste manier keuzes kunt maken, zowel zakelijk als privé?  

Niets is lastiger dan de eigen blokkades te doorbreken. Het zien en aanvaarden van je eigen belemmeringen, is veelal het begin van nieuwe mogelijkheden. Als je wilt veranderen, maar niet weet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, kan Mekander je daarbij begeleiden. We gaan met je in gesprek om te onderzoeken waar je behoefte aan verandering vandaan komt. Wat wil je veranderen en leren? Welke bestemming heb je voor ogen? We scheppen de voorwaarden om je eigen wijsheid en vermogens aan te spreken. Een traject Persoonlijk Leiderschap bij Mekander is een reis voor avonturiers, waarbij je wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te bewandelen.


Lees meer over ervaringen