Persoonlijke leiderschaps trajecten

Blijven leren is veranderen

 

We geven onszelf voortdurend verander-opdrachten. 'Morgen ga ik dat gesprek anders aan. Kom ik wel op voor mezelf ? Bewaak ik mijn agenda en stel ik prioriteiten?' Goede voornemens kunnen hoop geven, maar ook voor teleurstelling zorgen. Je had je nog zo voorgenomen het vandaag anders te doen dan gisteren, maar het lukt niet.

Als je wilt veranderen, maar niet weet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, dan begeleidt Mekander je daarbij graag. We scheppen de voorwaarden om je eigen wijsheid en vermogens aan te spreken. Zodat je je eigen leider bent en bewuste keuzes maakt, zowel zakelijk als privé.


De trajecten bij Mekander zijn een reis voor avonturiers, waarbij je uitgedaagd wordt om nieuwe wegen te bewandelen met ons als gids. Natuurlijk is het maatwerk.
Vaste ingredienten zijn: 

  • In kaart te brengen waar je nu staat, wat je wilt veranderen en wilt neerzetten- in je werk en daarbuiten. 
  • Benoemen van je leervraag
  • Ontdekken van je talent en je belemmering
  • Analyseren en leren van de dagelijkse (werk)praktijk 
  • Boek: de Verandermeander, Stomend Leiderschap 


Duur: Het traject duurt 4-8 maanden waarin we elkaar 5- 7 keer spreken. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten. Tijdens het traject kun je ook online of telefonisch ondersteuning krijgen.

Wanneer Zutphen voor jou te ver is, kunnen we hybride werken: afwisselend elkaar ontmoeten bij ons aan de IJsselkade en online.


Lees enkele ervaringen