De naam Mekander is populair

Jarenlang staan wij bovenaan. Bovenaan de Google-pagina prijkt onze naam Mekander. Maar sinds dit jaar zijn we gedaald in de notering. Oeps, dat is even slikken. Ruim 14 jaar lang zijn wij de enige op internet met deze bedrijfsnaam.

Een bedrijfsnaam die staat voor wat wij te brengen hebben bij de begeleiding in samenwerken. Me en de ander, dit al meanderend met elkaar verbinden tot mekander. 

Of wij interesse hebben om de naam Mekander te verkopen? Enkele jaren geleden benaderde een jonge ondernemer uit Delft, ons met een enthousiaste vraag. Ze hebben een mantelzorgapp ontwikkeld. Bij een brainstormsessie over de naam kwamen ze uit op…..Mekander. Verrast, maar geweldig dat onze naam opkomt bij dit mooie initiatief. Nu de zorgkaart van Nederland zo aan het veranderen is helpt deze app om het zorgen voor en met elkaar makkelijker te maken. Zij hebben uiteindelijk gekozen voor de naam getfello.com.

Anno 2019 duikt de naam Mekander op meerdere plekken in Nederland op. In het noorden bij een uitvaartonderneming. In het zuiden bij een zorgbemiddeling. Gelukkig zijn we nog niet gebeld om een uitvaart te regelen. Wel zijn we benaderd door mensen die acute zorg nodig hebben. Die hebben we doorverwezen naar het zorgbemiddelingsbureau, om dit misverstand uit de wereld te helpen.

Na de au van het eerste moment dat andere bedrijven de naam Mekander voeren, komt ook het besef dat het mooi is. Mooi dat steeds meer mensen erkennen dat mekander nodig is in deze tijd.

Wij zijn Mekander die je nodig hebt bij de begeleiding in samenwerken. Die van het stromend verbinden uit het oosten. De Mekander op internet met .nl aan het eind.