Loopbaanontwikkeling: Ervaringen

Voor een loopbaantraject viel mijn keuze op Jacqueline van Mekander. Ik kende haar nog niet en had ook geen referentie, maar reeds in ons kennismakingsgesprek wist zij direct wat ik nodig had en benoemde dat op de juiste manier.
Tijdens het loopbaantraject heb ik Jacqueline leren kennen als een coach die rust en vertrouwen uitstraalt en met veel inlevingsvermogen en respect te werk gaat.

Zij gaf mij veel praktischt tips en handvatten, waarmee ik persoonlijk direct mee aan de slag kon en er ook baat bij had. Zij heeft mij oprecht geholpen de touwtjes zelf in de hand te nemen en niet te laten leiden. Nog steeds denk ik aan de uitspraken van Jacqueline terug. Zij helpen me mijn persoonlijk leiderschap vast te houden en de volgende stappen te zetten.

Sandra Koppenhöfer, Brandingfoto

Enkele jaren geleden heb ik bij Jacqueline van Mekander een loopbaan begeleiding gedaan. Ze heeft mij geholpen uit te zoeken wie ik ben, waar ik voor sta en er daarmee voor gezorgd dat ik met de juiste handvaten verder kon in mijn loopbaan. Inmiddels zijn we enkele jaren verder maar denk ik nog regelmatig terug aan wat wij samen hebben gedaan.
De handvaten helpen mij nog steeds de juiste keuzes te maken in mijn werk maar ook privé. Ik kan Jacqueline zeer aanbevelen als je iemand zoekt die echt naar je luistert, een persoonlijke aanpak heeft en kijkt naar het geheel van factoren die maken wie je bent.

Marie-Christien Sluis, manager bij Remeha