Mekandermoment april 2012

Loslaten  
Dit mekandermoment staat in het teken van loslaten. We zijn toe aan nieuwe uitzichten! Dat besef begon vorig jaar juni te dagen. Voor degenen die niet weten hoe ons uitzicht nu is; zie een souterrain voor je met kleine ramen. Vandaar onze beslissing om ons kantoor na 8 jaar aan de Waterstraat in Zutphen te verlaten.

Toen we aan anderen vertelden dat we de huur hadden opgezegd, kregen we natuurlijk De Vraag: “waar gaan jullie naar toe?” Tja, dat wisten we niet. Want bij ons werkt het zo, dat pas als we ‘het’ gevonden hebben, we weten waar we naar op zoek zijn. Wat ons al wel duidelijk was, is dat we aan de Zutphense kant van de IJssel willen blijven. Door te twitteren kregen we leuke reacties van mensen die met ons mee willen naar onze nieuwe stek.

Ongewoon
Het is fijn hoe velen met ons meedachten of zelfs ruimte aanboden. Maar we kregen ook reacties dat het ongewoon was wat we deden; opzeggen en niets nieuws hebben. Werden we voorheen ongemakkelijk door deze reacties, nu zijn we daar blij mee. Door het ongewone te doen krijgen we iets anders dan het gewone. Dat hebben we gemerkt, we hebben boeiende gesprekken en bezoeken ongewone plekken. Waardoor we nu weten dat we op weg zijn naar de keukentafel. Die staat voor ons voor delen, verrijken en creëren. We hebben gemerkt dat de keukentafelsessies die we de afgelopen tijd hebben gedaan, voedend zijn voor de deelnemers. Een plek om ruimte te scheppen en verbindingen te leggen, en dat is waar Mekander voor is.

Op expeditie
Ongewoon is ook dat op het moment van vertrek we nog geen passende ruimte hebben gevonden. We hebben daarom besloten om tijdelijk te gaan werken aan de eigen keukentafel(s). Onze klanten ontmoeten we op verschillende locaties in Zutphen en omgeving. Samen met hen gaan we vanaf 23 april a.s. op expeditie! Virtueel blijven we op dezelfde adressen bereikbaar natuurlijk! En ook het telefoonnummer blijft gewoon hetzelfde.

De expeditie op weg naar nieuwe ruimte wordt vervolgd. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Levende bruggen
Mekander houdt van stromende verbindingen.

Wij hebben genoten van dit prachtige filmpje

Wil je ook met ons in verbinding blijven, verander dan onze adresgegevens.

Adreswijziging per 23 april 2012:

Vordensebinnenweg 28
7231 BD  Warnsveld
Ons telefoonnummer blijft wat het was: 0575-547455