Mekandermoment juni 2011

Als we binnen organisaties vragen naar mooie teamervaringen, dan gaan de ogen glimmen als mensen vertellen over hoe ze samen een bijzonder doel hebben bereikt. Bij zulke belevingen voelt iedereen dat we samen meer aankunnen dan in ons eentje. En niet alleen dat, maar dat juist in het samen de eigenheid en kwaliteiten van een ieder tot zijn recht komt. Dit noemen wij mekanderschap.

De mensen van Mekander® willen af en toe per email met jou items delen, die zij zijn tegen gekomen over mekanderschap
Wij zijn echter ook benieuwd naar jouw mooiste samen ervaring.

Mekander biedt graag het podium om deze ervaring met anderen te delen. Zodat een ieder kan meeleren en genieten van jouw mooie ervaring. Je bent van harte uitgenodigd om met jouw verhaal op dit podium te komen. Of misschien bellen we je wel binnenkort!

Wij hebben als Mekander® de kracht van samen ervaren bij het schrijven van ons boek de Verandermeander, stromend leiderschap. Met z’n drieën hadden we het niet voor elkaar gekregen. Doordat anderen ook in dit project geloofden én ons het gunden, hebben we deze wens samen met deze anderen waar kunnen maken.

Daarom waren we blij verrast met de recensie over ons boek van Paul de Blot, hoogleraar business spiritualiteit van Nijenrode Business Universiteit. Hij citeert juist een stukje uit het boek dat gaat over dit mekanderschap. (Klik hier voor de gehele recensie).

Graag willen we dit mekandermoment afsluiten met een filmpje ter inspiratie wat samen werken teweeg kan brengen.