Mekandernieuws lente 2022

Jouw hulp nodig 

Na de website het afgelopen jaar drie keer op de kop gezet te hebben, met waardevolle input van een aantal lezers van deze nieuwsbrief, zijn we nu op zoek naar DE FOTO.
Op de homepagina hadden we, zo vonden we zelf, prachtige foto’s van boten op de meanderende IJssel. Dat schept verwarring bij bezoekers van de website die ons nog niet kennen. “Zijn jullie van de scheepvaart?”  
Nu staat er nog 1 foto met een boot en een pont. Met daarbij de tekst: Samenwerken is meanderen, is afstemmen met elkaar. 
Jouw hulp is nodig; heb je voor ons DE FOTO, die weergeeft waar Mekander voor staat? We zijn blij met je suggesties.

Als jouw foto wordt gekozen, trakteren we je op een heerlijke lunch in Zutphen.
En natuurlijk krijg je eeuwige roem.

 

Sabbatical zonder plan?

In het tweede kwartaal heeft Jacqueline een sabbatical.
“Wat is je doel met de sabbatical” is één van de vragen die ze krijgt. Het antwoord vinden de vragenstellers verrassend: “Het doel is een sabbatical zonder plan”. Op drie plekken in Europa is een plekje gehuurd. Het eigen huis wordt voor drie maanden bewoond door kennissen. Verder is er geen plan of eigenlijk toch wel: ‘het’ laten gebeuren.

 

Samen werken aan de mekandertafel

Ruim een jaar geleden is het idee van Jacqueline’s sabbatical ontstaan. Dit gaf Mekander de tijd om alles zo te organiseren dat mekander verder stroomt. Mekander staat voor elkaar verder brengen, bundelen van talenten en ontwikkelen. Daarom nodigt Ben je uit om een keer samen aan de mekandertafel te werken. Ieder aan de slag met het eigen werk plus de mogelijkheid te sparren als je andere inzichten wilt krijgen of het even niet weet.  
Heb je een keer zin om op deze manier te werken aan de IJsselkade? Stuur een mail naar benkosse@mekander.nl