Ben Kosse

Alles is één  

Bewust en nieuwsgierig, dat typeert mij. Ik verwonder me steeds opnieuw: wat ik ervaar, waarneem en denk. Als lange jongen loop ik graag rechtop, maar altijd in verbinding met de mensen om mij heen. De verantwoordelijke Ben is steeds in contact met de speelse Benny die ik ook ben. Verbinding, dat is wat ik zoek. In mezelf, tussen mensen, tussen dingen die niet grijpbaar zijn en het gewone leven.

Mensen kunnen vanuit hun eigen kracht ideeën verwezenlijken. Daar vertrouw ik op als ik mensen en managementteams begeleid. Met de Verandermeander help ik hen dat eigen pad te lopen. Altijd vanuit de verbinding tussen het persoonlijke doel en dat van het team. Mensen kunnen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en hun omgeving. Ze kunnen altijd kiezen, ook al zijn er grenzen. Ik leer mensen nuances en kleuren zien. Dat begint bij verwonderen en levert een mooie reis op.

Mijn roots liggen in de landbouw en de eerlijke handel. Na mijn studie veeteelt in Wageningen vervulde ik verschillende managementfuncties binnen het Ministerie van Landbouw. Na 15 jaar overheidsdienst begon ik voor mezelf, o.a. door op tijdelijke basis leidinggevende functies te vervullen. Vanaf 2004 is Mekander mijn thuisbasis.

 

 Wil je meer weten over hoe ik werk? Lees de referentie van Pieter Josephus Jitta.