Karin Jensma

Sprankel  

Wie je echt bent, blijkt uit de bijdrage die je levert aan het grotere geheel. Aan je team, je organisatie, de gemeenschap. Daarom is SAMEN voor mij een kernwoord. Ik mag meereizen op het vertrouwen van de ander en de ander laten meereizen op het vertrouwen dat ik in hen heb. Mensen hebben hun eigen talenten en kunnen elkaar op geweldige ideeën brengen. In die ruimte ben ik spelend onderweg. Altijd met oor en oog voor de eigenheid en opvattingen van de mensen met wie ik leef en werk.

Als ontvouwer ondersteun ik mensen bij het ontdekken van hun drijfveren. Wat erin zit mag naar buiten komen. In mensen en in mensen bij elkaar. Met ruimte voor niet-weten en zoeken, maar altijd in relatie tot het doel dat iemand voor ogen heeft.

Waar spanning is, begeleid ik mensen naar een praktische uitweg. Dan ga ik met aandacht naar de kern, met oog voor verbinding en resultaat. Het mag en kan sprankelen, juist door de verschillen tussen mensen.

Mijn oorsprong ligt in de gezondheidszorg. Ik vervulde o.a. managementfuncties in het HBO-onderwijs en bij het Integraal Kankercentrum. Na de opleiding ‘Counseling in Context’ (USBO) werd ik arbeids- en organisatieadviseur bij een arbodienst. In 1999 startte ik mijn eigen bedrijf. Sinds 2004 benut ik met Ben en Jacqueline de kracht van SAMEN in bureau Mekander. Voor mij is Mekanderschap een manier van leven.  

Wil je meer weten hoe ik werk?  Lees de referentie van Nicole Meenderink