Gratis loopbaanontwikkeladvies ZZP

Per 1 december is het weer mogelijk om een gratis loopbaanontwikkeladvies traject te volgen.  Meld je nu alvast aan!

Omdat het werk continu verandert is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijft je bedrijf wendbaar, blijf jij vitaal en kun je je talent duurzaam inzetten. 

Werk je nu als ZZP'er. En ben je tussen de 18 en de pensioengrechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 december a.s. kosteloos een ontwikkeltraject volgden bij Mekander. 
Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt hiervoor een subsidie beschikbaar in het kader van Nederland Leert Door.

Bij dit ontwikkeltraject krijg je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, wordt je zonodig geholpen bij het kiezen van de juist (bij)scholing of ontvang je tips bij het zoeken en solliciteren naar (ander) werk. 

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?
1. Meld je telefonisch ( 0575-547435), via What's app(06-13537089) of per mail (welkom@mekander.nl) aan
2. We maken een afspraak voor een online-intake, waarbij we de procedure uitleggen
3. Mekander vraagt de subsidie aan en regelt de administratie

Hoe werkt het precies
Met één van de mensen van Mekander ga je in een aantal gesprekken aan de slag met vragen over je loopbaan en wensen voor de toekomst. 
Voor het eerste gesprek heb je een arbeidsmarktscan en een competentie test gedaan. Tijdens de gesprekken bespreken we deze en kijken we welke stappen je wilt nemen in je loopbaan. 

Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je vitaal en met plezier je werk blijft doen. Je sluit het traject af met een Ontwikkelplan.